Андрей Новаков отговори на Радан Кънев за АМ „Струма“

ПП ГЕРБ (архив)
share

Няма как друг все да е виновен, ако потвърждаваме най-тъпите клишета за нас българите и то от ЕП. Това написа във "Фейсбук" профила си евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. 

"Без значение дали Григор е отпаднал от Уимбълдън или ЕК иска допълнителни разяснения за АМ „Струма“, преди да я финансира. И двете са преодолими. Истинският проблем е, когато се атакуваме един друг при първата трудност. Истинският проблем е, когато го правят политици.

Над нагона за повече лайкове стои България и интересът на народа. И може да подхождам със студентска наивност, но мисля, че хората са ни пратили първо да служим на този интерес, после на егото си. За тази цел обаче трябва да си годен да ги различаваш.

Радан Кънев обясни защо е внесъл петиция срещу изграждането на АМ „Струма“ в ЕК

АМ „Струма“ трябва да има и ще има. Въпросът е от коя страна ще запишем имената си, Радан Кънев - на тези, заради които я има или на тези, въпреки които я има", пише още Новаков. 

Припомняме, че в Европейския парламент бе внесена петиция, която има за цел да спре изграждането на АМ “Струма” през Кресненското дефиле.

Водещи новини

Още новини