Цветанов: Нашата кампания е обърната към хората

share

Нашата кампания е обърната към хората и може да бъде давана за пример. Ние заставаме с лицата си, имаме достойните кандидати за евродепутати и всички са професионалисти в своите области. Листата на ГЕРБ е единствената, в която има представител на Северозападния регион и това е уважаваният д-р Иво Ралчовски. Това заявих днес пред жители на Криводол, написа във Фейсбук председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той сподели с всички, че откакто се занимава с политика е наясно с желанието на хората в Северозападна България да имат магистрала от Видин до Благоевград. Има ли магистрала, ще има повече бизнес, ще има повече инвестиции и възможности за безопасно пътуване. Той съобщи, че процедурата за отсечката Мездра-Ботевград вече е приключила, предстои избирането на изпълнител и ако няма обжалвания, съвсем скоро ще започнат конкретни дейности по реализирането на тази мечта.
Обясних, че през 2021 г. ще имаме двойно увеличение на учителските заплати, съпоставимо с 2017 г. Това ще струва на бюджета 1 млрд. и 380 млн. лв. Това са средства, с които няма да увеличим дефицита на страната, а те ще бъдат събрани от добрите приходи в държавата. Напомних и за създадения механизъм, с който 41 000 деца бяха върнати в образователната система.

Уверих присъстващите, че кандидатите за евродепутати от ГЕРБ ще защитят интересите на страната ни и за целта трябва да ги подкрепят с номер 12 в бюлетината, написа Цветанов.

Водещи новини

Още новини