Цветанов: Срокът за бонусите е удължен до сряда

share

Премиерът Бойко Борисов е удължил срока за връщане на бонусите до сряда и в сряда, на заседанието на Министерския съвет, ще направи коментар.

Това съобщи пред журналисти вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"В последните няколко дни с премиера разговаряме по тази тема. Той е дал удължаване до сряда за внасянето на средствата, които трябва да бъдат възстановени от съответните политически кабинети в министерствата. В сряда премиерът ще направи коментар по всичко, което беше дискутирано в последните няколко дни за въпросните бонуси”, каза Цветан Цветанов.

Вицепремиерът е убеден, че няма да има такива, които няма да са възстановили средствата. "Искам да подчертая, че всичко това е доброволно”, добави той.

Във връзка с побоя над полицай Цветан Младенов, вътрешният министър посочи, че е възникнал инцидент. "С бързите действия на колегите, и с техническите средства, които има в района, успяха много бързо да установят извършителите и в момента лицето е със 72-часова мярка. Оттук нататък разследването продължава. За мен е по-важно колегата да се възстанови", каза Цветан Цветанов.

Водещи новини

Още новини