Цветанов: Разликата в развитието на общините Смядово и Велики Преслав е много сериозна

ПП ГЕРБ
share

В община Смядово е изграден един отличен капацитет, като резултатите от работата на кмета Иванка Петрова и екипа й са видими. С подкрепата на европейската солидарност, с подкрепата на българското правителство, с подкрепата на народните представители и всички симпатизанти и членове, тези политики успяват да се реализират и да стигнат до хората. За съжаление, не можем да кажем същото за община Велики Преслав, която определено има нужда от промяна. Това заяви днес в гр. Смядово зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Там той се срещна с граждани, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

„Днес ние можем без притеснение да се изправим срещу своите избиратели не само тук, в Смядово, но и в цялата страна и открито да говорим с тях какви ангажименти сме изпълнили. Това е силата на ГЕРБ – работата лице в лице с хората и реалните резултати от нашата дейност. Именно нашата най-голяма сила е слабостта на БСП. Те нямат с какво да се похвалят и затова единственото, което им остава – е да рушат“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

„По време на управлението на ГЕРБ никога не са спирани еврофондовете. За съжаление, не можем да кажем същото за БСП, а европейските средства са ключови за развитието на българските региони. Наскоро ЕП одобри рекордно висок бюджет от 18 млрд. лв. за България в периода 2021 – 2027 г. Тези средства ще отидат в българските общини и ще осигурят европейски облик на различните населени места“, каза Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че днес държавата е стабилна, икономическият растеж е висок, доходите растат, а безработицата достигна рекордно ниски нива, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Всичко това е благодарение на успешното управление на премиера Борисов. Ето защо на 26 май ние трябва да подкрепим правителството в усилията му да гарантира траен държавен просперитет“, призова Цветанов.

Водещи новини

Още новини