Цветанов в с. Вълнари: Европейските избори ще бъдат генерална репетиция за местния вот

  • 07 април 2019 22:44

  • 574
  • 6
Цветанов в с. Вълнари: Европейските избори ще бъдат генерална репетиция за местния вот
©

Европейските избори ще бъдат генерална репетиция за местния вот. Не бива да подценяваме европейските избори, защото един добър резултат на тях ще даде вот на доверие към правителството и неговите политики.

Това заяви пред над 400 души в село Вълнари (община Никола Козлево, област Шумен) зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, съобщиха от пресцентъра на партията. „Ние трябва да осигурим по-добра представителност на ЕНП в ЕП, защото именно ЕНП има нужния капацитет и опит да води Европа напред. Кандидатите на ГЕРБ за евродепутати са хора с международно признание, които познават отлично работата на европейските институции и са силно уважавани от своите колеги в ЕС“, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той обясни, че благодарение на усилията на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков европейският бюджет на България беше увеличен с 4 млрд. лв. “Тези средства ще стигнат до българските общини и хората ще усетят ефекта им върху модернизацията на различните населени места“, каза още Цветанов.

Цветанов обясни, че правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г още в началото на мандата си е определило образованието като свой основен приоритет. „Ключово за развитието на образованието в България е осигуряването на достойни възнаграждения на учителите. Ние сме поели ангажимент до края на управленския мандат през 2021 г. учителските заплати да бъдат увеличени двойно. Предвидените инвестиции за това са в рамките на 1,380 млрд. лв.“, каза още Цветанов.

„Министерството на образованието разработи механизма за обхващане и задържане в образователната система на деца и ученици. Въз основа на него над 30 000 деца бяха върнати отново в класните стаи и ще получат възможността да имат равен старт в живота със своите връстници“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. Той посочи, че освен увеличение на учителските заплати, правителството увеличи с 10% и възнагражденията на заетите в бюджетния сектор, като за 2020 г. се предвижда нов 10% ръст. „Всичко това е възможно благодарение на отличната работа на приходните агенции и безкомпромисната борба с контрабандата. Така се генерира бюджетен излишък, който правителството може да разпределя в различни дефицитни сектори“, уточни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на кмета на Никола Козлево Ешреф Реджеб за неговата активна работа в интерес на гражданите, от която резултатите са видими. Цветанов призова членовете на ГЕРБ да продължат да бъдат сред хората и на място да се запознават с техните проблеми. Той обясни, че отпуснатите от правителството 1,35 млрд. лв. са направили завършването на АМ „Хемус“ необратим процес, като по този начин се цели заличаването на дисбаланса между Южна и Северна България. „С развита пътна инфраструктура и стабилно държавно управление съм сигурен, че инвеститорите ще дойдат“, увери той.

Областният координатор на ГЕРБ – Любомир Христов отбеляза, че местната структурата се разраства изключително бързо и предстои да приеме нови 140 членове, след което членската маса вече ще наброява 560 души.

 

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
574 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
????

2019.04.08 | 12:21

6

КОЛКО жители има това СЕЛО????

Ще има наказания!

2019.04.08 | 10:19

5

Ало, герберасткото фотаджийче, за да изглеждат повече, "пропуснал" си изглед от горе и от долу!

ЕИ

2019.04.08 | 08:09

4

Този мръсник още ли обикаля из страната?

САЙТА НА ЦВИНОКИО

2019.04.08 | 06:36

3

СПРЕТЕ ДА НИ ЗАЛИВАТЕ СЪС ТАЗИ ГЕРБЕРАСТКА ПОМИЯ.

ЕЛ ДУПО

2019.04.07 | 23:18

2

Цвъки лекето

2019.04.07 | 23:09

1

45 години бяхме под авторитарен и мракобеснически режим, по времето на който в България се строеше и градеше... Като икономика къде бяхме? Проверете сами! От 30 години живеем в
демократична държава, в която само се краде! Дошло е време да побием байрака на Четвъртата Българска Държава!

Добави коментар

Водещи новини