Вежди Рашидов: Не се прави политика с наливане на кофи с помия (видео)

Novini.bg
share

„Имайте памет. Нещата са важни. Не исках да вляза в това. Това не е политика. Сериозният политик има теза, концепции. Сега това, което става е наливане на кофи с помия“, заяви пред журналисти относно изнесените данни от депутатката от БСП Елена Йончева за министъра на културата Боил Банов депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, предаде репортер на Novini.bg.

„Нещата са сериозни и трябва да сме наясно кога трябва да мълчим. Не исках да влизам в този тип политика“, добави отново той.

„Трябва да се доказва дали има наистина корупция. Ларгото е най – тежкият обект. Минаха много проверки, одити, ОЛАФ направи проверка. Всяка фактура и за 5 лв. стои в Министерство на културата. Имаше едно единствено притеснение. В Германия като бях в болница ми се съобщи, че има възможност да загубим 3 млн. евро. Болен, спрях лечението си, върнах се в София. Това пусто Ларго... Казвам пусто, защото и то може да ми е помогнало да се разболея“, заяви Рашидов.
„Аз уважавам като журналист Елена. Били сме добри приятели. Желая ѝ успех като политик, но не това е пътят към голямата политика“, добави още той.

Водещи новини

Още новини