Цветан Цветанов ще участва в конференция „Технологии и единен цифров пазар: Възможности и предизвикателства“ на 29 октомври

Novini.bg
share

Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов ще участва утре, 29 октомври 2018 г. (понеделник), в конференцията „Технологии и единен цифров пазар: Възможности и предизвикателства“, съобщиха от партийната централа.

Форумът ще се проведе в зала „София“ на „Гранд хотел София“ и се организира съвместно от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, Центъра за европейски изследвания „Вилфрид Мартенс“ и Фондация „Ханс Зайдел“.

Конференцията ще бъде открита в 10.00 часа от председателя на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и кмет на София Йорданка Фандъкова, изпълнителния директор на Центъра за европейски изследвания „Вилфрид Мартенс“ Томи Хухтанен и представителя на Фондация „Ханс Зайдел“ за България Богдан Мирчев. В откриването ще участва и еврокомисарят по цифровата икономика и общество Мария Габриел, която в рамките на форума ще направи презентация на тема “Предизвикателствата пред Европейското лидерство в цифровизацията“.

Гост-лектори на конференцията ще бъдат бившият финансов министър Симеон Дянков, началникът на отдел “Киберпрестъпност“ в ГДБОП Явор Колев, Георги Апостолов от Центъра за безопасен интернет – SafeNet, както и Майя Бойчева-Манолчева и Борислав Сестримски от Международната академия за обучение по киберразследвания.

 

Водещи новини

Още новини