Корнелия Нинова: Не даваме поръчки на никой (обновена)

Булфото (архив)
share

„Не даваме поръчки на никой от служебните министри. Единственото, което искаме е истината“, заяви на брифинг лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Не назначаваме служебни министри. Очакваме от тях да кажат истината такава, каквато я намират в министерствата“, поясни тя.

Относно оттеглянето на кандидатурата за депутат на ген. Димитър Шивиков, Нинова заяви, че няма драма по темата. Заедно с Шивиков е решено оттеглянето му, обясни тя и поясни, че целта е да се избегне шумът, който се вдигна. Корнелия Нинова обяви, че ген. Димитър Шивиков ще продължи да им помага по време на предизборната кампания.

По време на брифинга на БСП стана ясно, че левите дават за проверка на прокуратурата десетки договори за саниране. Най-много са блоковете, за които левицата има съмнения, в Пловдив и Благоевград.

Относно темата за разполагането на сили на НАТО в Черно море лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира изявлението на Бойко Борисов от вчера така: „Ястребът се опитва да се превърне във врабче, но няма да му се получи“.

Нинова обясни още, че БСП не оспорва лоялността на България като член на НАТО, но няма да допусне Черно море да бъде зона на военни действия срещу която и да е държава.

Водещи новини

Още новини