Борисов: Станах много мнителен

share

Вече станах много мнителен. И не знам дали след време нямаше да излезе някой и да каже, че Лютви Местан е бил при Борисов, за да договорят изборите.

Така премиерът Бойко Борисов коментира пред TV 7 комичната случка от президентските избори, когато зам.-председателят на ДПС Лютви Местан обърка резиденцията на президента Георги Първанов с неговата. Оказало се, че депутатът има спешна среща с държавния глава между първия и втория тур на вота.

Министър-председателят повтори, че се е извинил на народния избраник, но въпреки това той продължавал да му се сърди и дори го обвинявал в „липса на мъжка хигиена“. „Аз смятам, че той е един от най-добрите български политици и има чувство за хумор. Той се ядосва, защото съм го издал за срещата му с Първанов. При комшиите има много случаи, когато им объркват къщите", каза Бойко Борисов. Той се пошегува, че продуцентите на предаването "Пред банята" трябвало да му изпратят един комплект за „мъжка хигиена“.

След това премиерът, който е картотекиран играч на „Витоша Бистрица“, даде ценни напътствия на спортните репортери за това как да си вършат работата. Борисов им се се скара заради постоянните им нападки срещу Димитър Бербатов. Той дори защити играча на „Манчестър Юнайтед“ за решението му да се оттегли от националния ни отбор.

Премиерът порица родните медии, че препечатват негативните писания срещу него в жълтите английски вестници. Докато не ги свалим да паднат на нашето ниво, на най-ниското, не ги остяваме, заключи министър - председателят.

Водещи новини

Още новини