Скандал в общинския съвет за почистването на София

share

Остри реплики на висок тон си размениха общински съветници от ГЕРБ и БСП по време на заседанието днес. Съветниците от групата на БСП попитаха кмета на Столична община Йорданка Фандъкова, защо след като от дни метеорологичната прогноза вещае обилен снеговалеж за днешния ден, не са взети мерки за почистването на инфраструктурата в столицата.

„Всеки от един от нас идва от различни краища на София и всеки един е минал по различни булеварди – бул. „България”, бул. „Цариградско шосе”, бул. „Цар Борис”, бул. „Гоце Делчев”, Ломско шосе и т.н. Нито един от тях до момента не е почистен. Това, за поредна година предизвика огромни задръствания в София и за поредна година снега ни изненада в края на месец декември.”, заяви председателя на групата на БСП в СОС Жельо Бойчев.  Георги Кадиев пък преброил 50 катастрофи от Младост до сградата на общинския съвет.

Не може да се чисти до асфалт при постоянен снеговалеж, контрира Малина Едрева от ГЕРБ. Общинарката заклейми критиките на Кадиев с думите"явно комунизмът ви е разглезил", предаде репортер на novini.bg

Водещи новини

Още новини