Сидеров след срещата с Плевнелиев: ПФ и ГЕРБ да седнат и да говорят мъжки, времената са критични (ви

Novini.bg
share

Аз предлагам на ПФ и ГЕРБ да седнат и да поговорят по мъжки. Трябва да се каже ясно какво се случва и да се обсъдят всички възможности. Какъв парламент ще има, какво правителство ще се съставя?

Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който днес проведе политическа консултация с президента Росен Плевнелиев. Моментът е много критичен за всички държавници. ПФ отговорно трябва да вземат мандата, ако им бъде връчен, но им трябва подкрепа. Ние с тях може да се каже, че вече действаме по един и същи начин. Това ще се реши на КСНС във вторник. Аз разбрах, че Росен Плевнелиев ще направи всичко възможно да запази този парламент. Във вторник ще се реши всичко, каза още Сидеров.

Водещите политически сили малко избързаха с решението, че от този парламент нищо не става. Не е популизъм да искаш пенсията да стане 300 лева. Популизъм е да отидеш днес и да угодиш на един шоумен. Ще е катастрофално да се промени избирателната система точно сега. Хората от това шоу са провокатори. ГЕРБ и БСП им угаждат. Тази система, която се предлага от провокаторите, е рискова и за големите партии. Съветвам ги да седнат и да помислят. Мъжките момчета от ПФ са готови да вземат мандата и им трябва подкрепа. Времената са критични. Във вторник трябва да вземем мъдро решение. Това казах на г-н Плевнлеив и той ме подкрепи, допълни лидерът на националистите.

Водещи новини

Още новини