Красимир Каракачанов:Безграбначни президенти не ни трябват

Булфото
share

Подобно глупаво изказване не може да бъде толерирано. Изпратих отворено писмо до въпросния господин и му казах, че България не се продава. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов във връзка с изказването на руския депутат от Единна Русия Пьотър Толстой.

Вината е в българските политици, които се поддават на натиск. Трябва ясно да се показва интерестът на България, на първо място трябва да е това, посочи той.

На германската икономика й трябваше евтина работна ръка, затова покани бежанците, но й трябваха няколкостотин хиляди, а не няколко милионам коментира. Сега ние ли ттябва да плащаме сметката, посочи Каракачанов.

По думите му България няма политика, която да защитава правата на своите сънародници зад граница. Българите в македония са отречени че въобще същестуват. Ние трябва да зщаитим това население което има права, заяви лидерът на ВМРО.

Освновният опонент в кампанията за президентските избори е кандидатът на ГЕРБ, заяви Каракачанов. Той заяви че не вярва Доган да се кандидатира за президент.

Безграбначни президенти не ни трябват, заяви Каракачанов.

Водещи новини

Още новини