Каракачанов за Орешарски: Странно, но интересно

  • 26 септември 2016 18:36

  • 6404
  • 3
Каракачанов за Орешарски: Странно, но интересно
©

"Странно, но интересно!" - така лаконично коментира кандидатирането на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 в битката за "Дондуков" 2 друг устремил се към надпреварата за президентския пост - Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Лидерът на ВМРО призна, че е останал изненадан от новината, но според него най-изненадани би трябвало да изглеждат от БСП, уточнява Канал 3.

Кандидат-президентът Каракачанов не виждал конкуренция в лицето на кандидат-президента Орешарски, защото той, по думите му, "не е работил на патриотичното поле".

"Всеки има право да се пробва. Може би иска да провери доколко е запазил популярност, две години се беше потопил далеч от политиката", добави още Каракачанов, като напомни, че освен протести срещу Орешарски по времето на неговото управление имаше и контрапротести в негова защита.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6404 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.09.27 | 19:04

3
Господине не се прави на ......болшинството е на ясно с поръчковото шоу на лумпенизираните и вредни протестъри и НПО КОЕТО ЩЕ НИ КОСТВА СКЪПО СЛЕД ГОДИНИ

2016.09.27 | 19:04

2
Още по-странно е агент-доносник на ДС да е кандидат!!!
Крумууглу Посраински от село Курник

2016.09.27 | 19:04

1
Цв Цв президент !

Добави коментар

Водещи новини