Борисов и днес се похвали: Всеки ден градим (снимки+видео)

Фейсбук
share

„Всеки ден градим и оставяме видими неща“, заяви в Петрич премиерът Бойко Борисов.

В крайграничния град той преряза лентата на модернизирана компресорна станция. Заедно с него на откриването присъстват и вицепремиерът Томислав Дончев и министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

„На думи всеки е много силен, ние сме в делата силни“, каза министър – председателят на журналистите.

"България повече няма да остава на студено зимата", каза Бойко Борисов. „С тази инфраструктура, която изградихме, вече никой няма полза да заобиколи България. Ние сме си свършили нашето домашно и сега чакаме европейския газов хъб „Балкан“ да действа и да разпределя газ за региона. Ние не сме против никого, като сме си осигурили възможност да не бъдем заобикаляни, да не бъдем принуждавани и да създадем най-важното: конкуренция между доставчиците“, заяви Борисов.

Борисов коментира и постъпките на Росен Плевнелиев и бъдещият кандидат за президент опт ГЕРБ. По думите му, държавният глава винаги е заемал проевропейска и пронатовска позиция. „Ще имаме президент, избран от българите и септември месец ще кажа кандидата на ГЕРБ за „Дондуков“ 2“, каза отново Борисов.

На въпрос как се чувства на 57 години, Борисов отговори: „Като ти се случи нещо 57 пъти, вече ти е безразлично. Така се чувствам. Работа, работен ден“. Той се похвали, че от снощи му звънят да му честитят рождения ден.


 

Водещи новини

Още новини