Жорж Ганчев за Бойко Борисов: Кокорбашия и момченце, избрано с едва 30% от гласовете на народа (виде

Булфото (архив)
share

България е под заплаха. Аз излизам и си слагам главата на дръвника, за да помогна на моята родина. Аз питам: къде сте момчета и момиченца от политическите партии? Трябва да се спре ограбването на държавата.

Това каза пред камерите на БТВ Жорж Ганчев, който е кандидат за президент. Заедно с него гост беше и икономистът Кольо Парамов, който е кандидат за вицепрезидент. Няма нищо учудващо. Аз съм в политиката от 25 години и съм наясно с нещата. Тази стъпка е напълно редна и благодаря на г-н Ганчев, че ме покани, каза Парамов. Игричките на Бойко Борисов са ясни. Той само повтаря: Аз построих това, аз дадох онова. Не може този човек да влиза във Висшия съдебен съвет и всички да му стават на карака, а той да нарежда на една независима институция. Това момченце е избрано от едва 30% от българския народ. Другите не са гласували за него. Това е една меланхолия и апатия, която е завладяла обществото. Ние ще бъдем втори на първи тур и на втори тур ще ги разбием, закани се Ганчев.

За България най-голямата подигравка ще бъде Георги Първанов да се кандидатира за трети мандат. Това ще оправдае модела на Румен Петков, който дели обществото и политическото пространство на групички, каза още Парамов. АБВ са ренегати на партията си. Аз направих преди години Първанов президент. Корнелия Нинова е младо момиче и има силите да оправи грешките на Сергей Станишев. Тя може да спечели изборите и премиерът кокорбашия да се оттегли, прогнозира Жорж Ганчев.

Водещи новини

Още новини