Нинова: Нека хората да кажат дали живеят по-добре

share

Опозицията е длъжна да бъде обективна и аргументирана. Днес правителството декларира какво е свършено за една година. Не им излизат числата с типа политика, който водят. Това каза депутатът от БСП Корнелия Нинова в предаването "Панорама" по БНТ.

„Те твърдят, че са решили проблема с бедността и работните места. Те не признават, че има проблем. Сложили са си розови очила и отричат всичко. Здравната реформа беше отменена от Конституционния съд. Настроиха се лекари срещу пациенти“, добави Нинова.

„Основният упрек, че нещата не вървят добре не почива на аргументи“, контрира я финансовият министър Владислав Горанов, който също бе гост в предаването. По думите му дори потреблението върви по-добре от преди. „Аз твърдя, че сме по-добри от вас“.

„Нека да излезем от спора кой е по-добър“, призова Нинова. „Нека хората да кажат дали живеят по-добре. Къде са парите от заемите, попита Нинова. Няма ги в икономиката, няма ги в доходите, няма ги в реформите. Народът дължи нови данъци и такси“.

„Парите са в хората“, обяви Горанов. „Г-жа Нинова в момента е в предизборна кампания. Това ми прави добро впечатление, защото имаме нужда от силна опозиция. Качеството на политическия живот расте, защото ако имаме реална опозиция ще сме още по-добри“.

Водещи новини

Още новини