Горанов: Правят се опити да се дискредитират изводите от доклада на "Аликс Партнърс" (виде

  • 01 април 2016 11:29

  • 1670
  • 3
Горанов: Правят се опити да се дискредитират изводите от доклада на "Аликс Партнърс" (виде
© Булфото

Не искам да мисля, че опита за дискредитиране на една международна компания, има за цел да дискредитира изводите от доклада на "Аликс Партнърс.

Това заяви министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва по време на парламентарния контрол. Той отговори на въпрос зададен от Валери Симеонов, Мартин Димитров, Петър Славов и Методи Андреев относно дружеството, с което на основание Закон за банковата несъстоятелност е сключен договорът за разследване източването на "КТБ" АД. Договорът с "Аликс Партнърс" е сключен напълно правомерно. "Аликс Партнърс" е водеща компания в своята област. Компанията е предлагала експертизите си в много случаи на международни фалити, като е успяла да възвърне стотици милиарди долари, категоричен беше финансист номер едно в държавата.

Договорът от синдиците е сключен от синдиците с "Аликс Партнърс". Онзи ден имах среща с хора от британското посолство и ми беше трудно да им обясня как могат да правят бизнес, когато се правят опити да се дискредитират изводите на една толкова голяма и международно призната компания. Каня ви в министерството, за да се срещнете с представители на фирмата, когато докладът стане публичен, завърши Горанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1670 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Col

2016.04.06 | 16:18

3
АП са работили по задание. Чудя се само по какво работи прокоратурата, че 2 години след това има само дела срещу държавата за КТБ и нито 1 разследване на крадците и!
Фори

2016.04.06 | 16:18

2
Ама Горанов, ако вкарате виновниците в затвора, никой няма да се занимава с дискредитиране на доклада. Просто хората ще се успокоят и ще можете да разследвате в детайли схемите на Василев и компания.
Бай хой

2016.04.06 | 16:18

1
Водеща в прибиране на пари и даване на комисионни, ха ха ха

Добави коментар

Водещи новини