МС ще приеме План за изпълнение на Стратегията за противодействие на тероризма

Novini.bg
share

На утрешното си редовно заседание се очаква правителството да приеме план за изпълнение на Стратегията за противодействие на радикализацията и тероризма през 2016 г., както и Правилник за прилагане на Закона за Държавна агенция "Разузнаване", съобщи пресслужбата на Министерския съвет.

Министрите ще приемат също годишния план за 2016 г. за изпълнението на Националната програма за защита при бедствия 2014-2018 г., както и Пътната карта за изпълнение на Стратегията за развитие на електронното управление в България за периода 2015-2020 г.

Министерският съвет ще утвърди Националната здравна карта на България и се очаква да приеме План за управление на националния парк "Централен Балкан", както и да одобри Тарифата за таксите, които се заплащат за разрешените ползвания в защитени територии - изключителна държавна собственост.

Кабинетът се очаква още да одобри допълнителни плащания от Централния бюджет по бюджета на Министерството на транспорта за 2016 г. за приключването на железопътни проекти на национална компания "Железопътна инфраструктура" по оперативна програма "Транспорт" 2007-2013 г.

Водещи новини

Още новини