Каракачанов: Местан настъпи турска мина

Булфото (архив)
share

Мутренските времена не се връщат. Това са някакви остатъци. Снощното убийство на Веселин Стоименов най-вероятно е заради лични взаимоотношения или някакви дългове. Интересното е, че убийството е извършено от професионалист. Контролният изстрел в главата говори за това.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той коментира и темата за разцеплението в ДПС. Лютви Местан не каза нищо ново вчера. Явно Местан си е втълпил, че може да разчисти терена и да стане едноличен началник на ДПС. Това се дължи на факта, че Местан започна да "играе" много сериозно с Турция. Доказателство за това са хората, които стоят около него. Тези хора са много приближени на Реджеп Ердоган и са правили доста провокативни протурски изказвания. Самият Местан не веднъж се срещал с Ердоган. Декларацията, която прочете от парламентарната трибуна, защищаваше изцяло позицията на Анкара. Да не говри сега за евроатлантически ценности. Той не настъпи руска мина. Настъпи турска мина, разкри Каракачанов.

Турция винаги е искала да има силно лоби в България. Забележете с кой беше Местан на Тюркян чешма? А самата история за малкото момиченце Тюркян е една конспирация. Детето не е убито от милицията, а е прегазено от тълпата. Имало е демонстрация от 2000 души, а срещу тях са били двама милиционери. Щом поставиха цвете на гроба на това нещастно загинало момиченце, Местан и компания трябваше да поставят цветя и на Илиева нива, където турският аскеер е изклал 200 души. Анкара работи целенасочено за вмешателство в българската политика, категоричен беше лидерът на ВМРО.

Водещи новини

Още новини