Михаил Миков изказа съболезнования на близките на двама социалисти, починали на Бузлуджа

Булфото (архив)
share

Председателят на БСП Михаил Миков е поднесъл съболезнования на семействата на двама социалисти, които са починали по време на Националния събор на Бузлуджа. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

"В такива моменти, когато се разделяме с достойни хора, останали до края на живота си предани на лявата идея, сякаш думите губят силата си", се посочва в съболезнователни адреси от името на Миков и на Националния съвет на БСП.

"Няма думи, които да облекчат мъката, която изпитвате от липсата на любим човек. Знам, че е невъзможно да се преодолее огромната болка от загубата на близък. Изразявам най-дълбоко съчувствие към вас", обръща се Миков към роднините и близките на Костадин Сельов и Господинка Пенева.

"В този тежък момент позволете ми да изразя най-искрена приятелска и човешка съпричастност и солидарност към вас. Уверявам ви, че скърбим заедно с вас в тези мигове на тежки изпитания, пред които ни изправя животът", казва още председателят на БСП и посочва, че губим истински и всеотдайни хора, останали докрай отдадени с цялото си сърце на каузата на левицата.

Водещи новини

Още новини