Георги Гергов: Борисов управлява по-добре от Орешарски

Булфото
share

Бойко Борисов се справя по-добре като премиер от Пламен Орешарски, каза председателят на организацията на БСП в Пловдив Георги Гергов по радио К2.

По този начин бизнесмена от Града на тепетата отговори на въпрос на водещата кой от двамата министър-председатели на България управлява по-добре. Събеседникът на медията също така поздрави председателя на Министерския съвет за рождения му ден и пожела на премиера здраве, щастие и сбъднати желания.

Гергов заяви, че все още не е решил дали да се кандидатира за пловдивски кмет. Зад мен стоят 60 организации, допълни той. Председателят на организацията в града подчерта, че не се страхува да изгуби битката за кметския стол от ГЕРБ. Не забравяйте, че Борисов загуби в Пловдивска област, каза още членът на лявата партия.

Според Гергов преизбирането на Сергей Станишев за лидер на ПЕС няма да изведе БСП на трето място на вота за местна власт. Той също призова сегашният лидер на БСП Михаил Миков да държи здраво управление на партията защото: на следващия конгрес може и да го няма.

Водещи новини

Още новини