Цветан Цветанов: 8 години печелим заради добрите си структури (снимки)

ГЕРБ
share

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов откри обучението на ръководствата на женските организации на ГЕРБ от всички областни градове, което се провежда в Шумен, съобщиха от партията.

"ГЕРБ ще участва самостоятелно в предстоящите местни избори, за да можем ясно да заявим пред хората отговорността, която носим. Убеден съм, че ГЕРБ ще бъде най-силно изразената системна политическа партия, която в последните 8 години е побеждавала, благодарение на добре изградените си структури. Чрез Жени ГЕРБ се надявам да получим широка обществена подкрепа, като ще разчитаме и на контакта им с неправителствените организации", заяви в началото на политическата академия Цветанов. Той допълни, че жените са тези, които са много по-мъдри - както в семействата си, така и в екипната работа.

Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ-Шумен Любомир Христов приветства дамите и изрази своята признателност, че за място на провеждане на форума е избран Шумен - град с богати традиции и култура. Селиме Кърджалиева, член на НИС на ЖГЕРБ и зам.- областен управител на Шумен заяви, че избора на Шумен е удачен и от чисто политическа гледна точка. „Това е един от смесените региони, където доминираща роля има една определена политическа партия, която се представя за единствената пазителка на етническия мир“, каза тя. Кърджалиева допълни, че за нея, като представител на българските турци, е недопустима и неразбираема претенцията на ДПС да си присвоява ролята на гарант за етническия мир в страната. Селиме Кърджалиева изрази увереността си, че настоящата политическа академия на ЖГЕРБ ще бъде малка, но важна крачка към голямата цел за постигане на политическа нормалност в тези региони.

"Това е нашият форум, на който ще изразим и докажем идентичността на партия ГЕРБ. Днешната политическа академия събира новите ръководства на Жени ГЕРБ, важно е всички от да отнесете в регионите си посланията, които ще формулираме на тази академия", каза председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и пожела успех на политическата академия.

На откриването на форума присъстваха и представителят на Фондация “Ханс Зайдел” за България Богдан Мирчев. Той пожела на участниците да обменят много знания и аргументи относно местната и национална политика. Гости на мероприятието бяха и общинските председатели на ПП ГЕРБ, общинските съветници от ГЕРБ-Шумен, както и народният представител Ралица Тодорова.

Водещи новини

Още новини