Бареков свиква актива на ББЦ на 22 март

share

Николай Бареков свиква разширено заседание на членовете на „България без цензура“ на 22 март. Това обяви самият той. Дневният ред на заседанието ще бъде:

1. Отчет на парламентарната група с участието на ББЦ и поемане на политическата отговорност за редица гласувания, сред които одържавяването на частните пенсионни фондове и тегленето на 16 милиарда лв. дълг.

2. Актуално състояние на партията и отчет на Председателя и Контролния съвет относно разходите и усвояването на изплатената партийна субсидия.

3. Анализ на Председателя относно първите 100 дни на правителството, първото полугодие на Народното събрание и оценка на ефекта от поведението на отцепените депутати от ББЦ и ПГ на БДЦ, от която беше оттеглено политическо доверие.

4. Подготовка за участие в Местни избори 2015

5. Други.

„Изчаках максимално дълго със свикването на второто разширено заседание на членовете на ПП „България без цензура"

след парламентарните избори на 5 октомври, за да дадем шанс, без да налагаме преса, парламентарната група на БДЦ да прояви разум и да проведе разговор с избирателите си за общата политика, която трябва да провежда. Към момента единственият закон, с който се прочу тази група беЗаконът за легализирането на проституцията, който бе внесен от наш бивш член. За първи път в историята на България станахме свидетели как се купуват не отделни депутати, а цяла парламентарна група. Очевидно, че нито една политическа сила не е в състояние да бъде коректив на това безпринципно, безхарактерно и нереформистко управление“, заяви Бареков.

Водещи новини

Още новини