Бареков: Искат да ме убият, но няма да стане

share

Не се чувствам застрашен, аз съм европейски депутат и не живея в България, каза Николай Бареков в ефира на Нова Тв. Той е внесъл сигнал в прокуратурата, че е получил заплаха за живота си.

Никога не съм имал дълбоки връзки с Цветан Василев. Бареков и Бойко Борисов няма да седнат на една маса. Винаги съм бил опонент на ГЕРБ и не съм удобен за Борисов, заяви Бареков.

Умните и красивите протестираха срещу тегленето на 1 млрд. лева дълг, а сега искат 16 млрд. лева. Те вкарват страната в дългове. 10 млрд. лв. могат да отидат в социални програми и работеща индустрия, но това няма да стане. Най-вероятно ще се откраднат парите. Безплатното саниране ще се плаща от нас. Готви се огромна измама начелото с "Реформаторския блок", категоричен е евродепутатът Бареков.

Българската политика е много голяма мръсотия. Някои мои хора отидоха на заплата при други парламентарни групи. Тези хора от БДЦ трябва да ги е срам, никой от гласувалите за тях хора не е искал такъв огромен външен дълг, възмути се Николай Бареков. Нека да знаят, че господин Ковачки е зависим от политиката, припомни депутатът.

Дълговете, които ще тегли България, ще бъдат подкрепени от европейската комисия, защото в държавата ни няма работеща икономика. Тези пари ще отидат за германски, италиански и френски стоки. Затова Европа ще подкрепи тегленето на външен дълг.

Бареков не е политически труп, бях жертва на атака от партиите на статуквото, категоричен е евродепутатът. Аз съм едиснтвения политик, който не се е продал на статуквото, а да имаме принципно отношение с тях. Няма да говоря за олигархията като преди това съм бил адвокат на самата нея, каза Бареков.

Водещи новини

Още новини