Чуколов: НАТО ни натиска да участваме във война срещу Русия

share

С нашите протести измиваме очите на депутатите. Нито от БСП, нито от така наречения Патриотичен фронт участваха с нас. Вчера никой не отрази, че в България ще има база на НАТО. Всичките тези посещения в последните дни бяха, за да се притиснат управляващите в България и да се разполагат войски на НАТО тук. Нещата отиват към война на НАТО срещу Русия.

Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ Десислав Чуколов, зам.-председател на Парламентарната група на "Атака". Най-естественото нещо беше да има референдум за влизането ни в НАТО. Тази организация не се занимава с нищо друго освен с това да напада и да воюва. "Атака" иска България да напусне НАТО или поне да има референдум. Джон Кери дойде в София, за да настоява да се дупчи за шистов газ. Той си го каза, но българските медии не го отразиха. Днес поискахме в деловодството на парламента да дойдат министър-председателя, външния министър и да обяснят за какво точно са говорили с британския посланик, Кери и Столтенберг, каза още Чуколов.

Днес стана ясно, че България се управлява от безпринципна четворна коалиция. Управленската програма е пълна с добри пожелания. Вече сме на стандарта на държавите от третия свят. Трябва да се питаме как ще ги стигнем африканците. Тази програма представлява точките, с които ще се лъже българския народ в следващите години. Тази програма е несъстоятелна, защото не отговаря на интересите на хората, категоричен беше депутатът.

Пропагандата срещу "Атака" стартира още от 2005 година. Сега виждате какво говори министър Петър Москов. Ние алармираме за този проблем отдавна, но не с толкова цинични думи като него. Аз съм задавал въпроси още в 40-то Народно събрание за циганската престъпност и нападението над лекари. Реакция нямаше никаква. Едва сега на министъра му се отвориха очите и прогледна, допълни националистът.

Водещи новини

Още новини