ГЕРБ: Изчезването на тефтерчето на Златанов е "Костинброд 2" (видео)

share

ПГ на ГЕРБ остро възразява срещу внушенията, които се насаждат заради изчезването на тефтерчето на Филип Златанов. Това каза депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева на пресконференция на групата в НС.

За нас кражбата е поредният сценарий "Костинброд". Това е една много лоша и пошла инсценировка срещу ГЕРБ. От него бяха вадени избирателно удобни пасажи. От ГЕРБ настояваме компетентните органи да предприемат незабавни мерки, за да открият тефтерите, както и хората замесени в този случай, настояха от ГЕРБ.

От партията изразиха своите опасения, че това е нов сценарий срещу тях. "За нас е необяснимо защо едва след 24 часа са били информирани властите, а съдебната власт разбра от медиите. Как може експерт да прояви подобна немарливост? ГЕРБ е най-заинтересованата страна да излезе цялата истина около това тефтерче. Настояваме да бъдат изобличени всички сценаристи. Истината трябва да излезе наяве. Всичко това може да стане, когато този тефтер бъде намерен и бъде показано цялото му съдържание. Тогава ще бъдат сринати всички атаки на разни дами-партийни остриета и депутати, показващи средни пръсти", категорична беше Цвета Караянчева.

Това изчезване не означава, че делото трябва да бъде прекратено, посочиха от ГЕРБ. Те призоваха властите да разкрият цялата истина.

Водещи новини

Още новини