Станишев казал на Бареков: Местан и Борисов дърпат конците на Орешарски (видео)

Пресцентър "България без цензура"
share

Ако "България без цензура"  спечели предстоящите парламентарни избори, ще отпадне данък сгради за масовия българин, който живее в панелки и в стари сгради, а данък смет ще излезе във ваканция поне за година. Това каза на брифинг в парламента след среща със синдикатите лидерът на ББЦ Николай Бареков, предаде репортер на Novini.bg.

Той добави, че е постигнато съгласие със синдикатите за постепенно отпадане на плоския данък. На 15 август ББЦ ще бъде готова с нова социална програма, обяви лидерът на партията.

Трябва ни рестарт на системата и нов морал в политиката.  Тези, които шетат в момента в Народното събрание, нямат никакъв морал. Бродят като призраци. Аз, европейски депутат, идвам трета седмица, няма кой да ме посрещне. Работят само независимите депутати. Къде са партиите? Къде е ДПС, къде е Пеевски, къде е Местан, заяви Бареков.

Лидерът на ББЦ каза, че преди седмица срещнал лидера на БСП Сергей Станишев и го попитал кой и управлява България в момента. Той ми отговори: "Местан и Борисов, те дърпат конците на Орешарски", заяви Бареков.

Той се зарече скоро да разкрие документи, уличаващи лидера на ГЕРБ във връзки с бившите тайни служби и с участието му в сделки за физическото ликвидиране на знакови фигури от прехода.

Бареков отново поиска оставката на цялото ръководство на БНБ.

Водещи новини

Още новини