ГЕРБ и БСП пак се скараха, плашат се със затвор (видео)

share

Никога и по никакъв повод МВР не е превръщано в част от политическата система, по времето на ГЕРБ. Вие правите точно това. опитвате се да използвате МВР за лични цели.

Това каза от парламентарната трибуна Цветан Цветанов, депутат от ГЕРБ, по време на днешните дебати върху президентското вето. Аз като министър, винаги съм се отчитал за моята дейност. При нас нямаше политически назначения. Секторът за сигурност беше в услуга на българското общество. Вие направихте така, че Сектора за сигурност да се отчита на Делян Пеевски, завърши Цветанов.

Веднага след това изказване Антон Кутев поиска Цветан Цветанов да бъде отстранен от залата, защото има влязла в сила присъда. Няма друг действаш депутат, който да има ефективна присъда. По закон този човек не трябва да присъства в залата. Не може човек, осъден на 4 години затвор, да ми говори кое е морално и да раздава присъди, обяви Кутев.

В отговор на трибуната излезе Снежана Дукова от ГЕРб, която продължи скандалите. Как може да се допускат екстремистки изстъпления и изказвания от тази трибуна. Вчера трябваше дрегер. Днес вече не знам какво трябва. Вие може да се размножавате по полов път, но по естествен път се разпадате. Времето ви е твърде кратко не се самозабравяйте, каза тя.

Тук на сцената отново се появи Антон Кутев. Вие ме пратихте зад решетките. Явно не сте разбрали, че ефективната присъда е за г-н Цветанов. Това е факт. Присъдата е дело на български съд. Аз не съм си позволил да кажа няколко факта, които са истина,

Цецка Цачева поиска процедура по начина на водене. Г-жо Манолова, за пореден път показахте, че не можете да се справите с работата си. Вие сте адвокат и трябваше да поясните на г-н Кутев, че има определени правила, при които съдебната присъда влиза в сила. Ако го бяхте го направили, нямаше да се стига до това излишно напрежение, каза депутатката от ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини