ДПС сменя партиите като памперси, обяви Росен Петров

share

Може би няма платени социолози. Нашата партия вървеше настъпателно през цялото време. Така Росен Петров коментира резултатът на партията им, който социолозите познаха.

Засягам се, когато засягат нашите избиратели, отбеляза още вторият в партията на Николай Бареков.

„Българинът преди да е русофил е българофил и аз се радвам, че са ни гласували такова доверие. Написахме писмо на президента Плевнелиев, поискахме среща, той все още не е отговорил. Но ние искаме да се съберем всички политически сили и да обсъдим начина, възможностите за действие“, отбеляза Росен Петров.

„Аз им препоръчвам на тези политици да слязат малко на земята и да посетят хората в малките населени места. Те са на ръба на нищетата“, допълни бившият телевизионер, който разкри, че в едно от селата от ББЦ са се натъкнали на туберкулоза.

На въпрос „дали не се прегръщат с ГЕРБ“, Петров коментира: „Ние не се прегръщаме с ГЕРБ, те си остават едни от нашите основни политически опоненти“. Попитан кого искат да сменят от ГЕРБ, Росен Петров бе категоричен: Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

„Да искаме оставката на победителите в изборите – не върви някак си, да се гушкаме с него – няма да стане“, каза още той.

Нашата цел беше да изместим ДПС от 3 място, но не успяхме, заяви Росен Петров. ДПС, по думите му, омотава и двете водещи партии и ги сменя като памперси – леви, десни. „С ДПС на една маса няма да седнем“, категоричен бе той.

Водещи новини

Още новини