Бойко Борисов: Нямам пари (обновена)

share

Българският избирател ще реши кой ще победи на изборите за Европейски парламент на 25 май, каза Бойко Борисов по БТВ.

По този начин бившият премиер отговори на въпроса какъв ще е резултатът от вота за парламента. "С един глас да победим, пак ще е победа, допълни гостът в студиото. Ако хората и ДПС и Атака решат да оттеглят подкрепата си за Пламен Орешарски, тогава ще падне правителството", каза още лидерът на ГЕРБ. "Ще внесем вот на недоверие и това ще стане следващата седмица и имаме условие - Националната електрическа компания да покаже данните, защото за пръв път е смъкнат кредитният рейтинг на НЕК", категоричен бе Борисов.

Борисов посочи, че той е спечелил вота за НС на 12 май 2013 г., но задкулисието е надделяло. Относно вдигането на заплатите в МВР Борисов заяви, че това е предизборно обещание.

За кворума в Народното събрание Борисов заяви: Управляващите трябва да си пазят мнозинството в парламента и това е правило номер едно.  400 000 души са ми благодарни, като пътуват в софийското метро всеки ден, посочи още Борисов.

"О, ще плаща, допълни Борисов като коментира думите на Николай Бареков, че лидерът на ГЕРБ е хлебарка. "Нямам пари и заради това не съм по телевизиите", допълни бившият премиер. "Станах стиснат и нямам банкови сметки", заяви той.

Кампанията и парламентарната комисия срещу Росен Плевнелиев нарушава Конституцията, допълни гостът в студиото. Ако някой не е се сближавал с ДПС това са ГЕРБ. Те винаги  са били опозиция на нашите действия, каза още Борисов.
 

Водещи новини

Още новини