ГЕРБ са основната заплаха за нас, обявиха Реформаторите

share

БСП, ДПС и "България без цензура" са основните политически противници на Реформаторския блок, но основният конкурент на коалицията в предстоящите избори за Европейски парламент е ГЕРБ, съобщи във Велико Търново Сергей Добрев,областен председател на ДСБ и член на предизборния щаб на Реформаторския блок в областта.

По думите му в предстоящата предизборна надпревара партиите от Реформаторския блок ще разчитат на избиратели, които не са част от твърдите ядра на други политически формации.

Председателят на Областния предизборен щаб на коалицията Виктор Георгиев от "България на гражданите" посочи, че представителят на БЗНС в Реформаторския блок ще бъде Живко Живков, който до февруари тази година е бил член на ГЕРБ. Новото лице в Гражданския съвет към блока е проф. Стоян Буров, преподавател във Великотърновския университет. Той каза, цитиран от БТА, че се включва в идеите на коалицията заради проевропейската й насоченост.

Членовете на областната структура на Реформаторския блок заявиха, че предизборната им кампания ще бъде позитивна, без компромати и с ясни послания.

Водещи новини

Още новини