Как раздадохте парите за спортни площадки, питаха отново ГЕРБ (видео)

share

Герберите Ивелина Василева и бившият министър на спорта Свилен Нейков попитаха от кулоарите на парламента по какъв начин са разпределени парите за спортните съоръжения, спазен ли е принципът на законосъобразност, предаде репортер на Novini.bg.

Бившият спортен министър Свилен Нейков подчерта, че той никога не е делил България на партиен принцип, никога не е разглеждал общините дали са на БСП, ДПС или ГЕРБ, а единствено се е водил от нуждата за спортни съоръжения, които трябва да бъдат изградени.

ГЕРБ е работила със спортните федерации и на тази база са изграждани необходимите съоръжения. Герберите са спазвали стратегия при изграждане на спортните съоръжения, стана ясно още от думите на депутатите от ГЕРБ.

Свилен Нейков се похвали с всички спортни площадки и зали, които са направени, като не пропусна и зала „Арена Армеец“, която според него е променила живота в София. Всичко каквото сме направили и построили остава за бъдещото поколение, като са спазени всички изисквания, увери бившият министър на спорта от кабинета на ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини