Нидал Алгафари: Станишев преодоля личното си его

Булфото
share

„Сергей Станишев успя да преодолее обидата и затова ме покани в БСП“, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Нидал Алгафари. По думите му, за Станишев много по – важна била Столетницата, отколкото личното му его.

Иначе Алгафари заяви, че стои зад думите си, които е казал за БСП и самият лидер на партията.

Всичко, което съм казал срещу ръководството на БСП и Сергей Станишев, е така, но Сергей успя да преодолее обидата, оказа се, че за него БСП е по-важна отколкото личното му его, заяви по НТВ Нидал Алгафари, който след АБВ се върна в БСП. Вярно е, имах големи обиди от БСП, призна той.

„Няма гаранция, че няма да отида другаде. Въпросът е ще имам ли възможност да развивам идеите си. Аз не съм политик, аз съм ПР“, уточни Алгафари.

Той съобщи, че е имал покана и от Никола Бареков да работи за „България без цензура“, но поясни, че извън лявото пространство до този момент не е излизал. „Не е лош вариант Станишев да прави виедообръщения и от Фейсбук, но това не е моя идея“, каза още той. „Ще има тролове“, призна Алгафари и поясни, че от тях всички непрекъснато се възползват.

Водещи новини

Още новини