Найденов: Пиенето на кафе не носи нищо добро на хората (видео)

share

Не сме патерица на никой. Точно поради тази причина взехме решение да участваме самостоятелно на евроизборите. Ако искахме да помагаме на някого, нямаше да се явим на тези избори. Нашите симпатизанти щяха да гласуват за ГЕРБ и едва тогава можеше да се говори, че им помагаме.

Това заяви в студиото на БНТ лидерът на БАСТА Мирослав Найденов. Той коментира вчерашното напускане на трима души от партията и преминаването им към структурите на Николай Бареков. Рано или късно това щеше да се случи. "България без цензура" привлече хора от всички партии. При нас хубавото е, че само трима души напуснаха. Боли наистина, но повече щеше да боли, ако това беше станало след изборите. Техните функции бяха поети веднага от други хора. Ние сме партия без финансова и медийна сила. Нашата цел сега е да градим структурите на партията. Най-вероятно на изборите за европарламент ще се явим с чисто партийна листа, обяви Найденов.

Той коментира и последните събития в политическия живот и по специално срещата между Бойко Борисов и Лютви Местан. Дълги години бях по високите етажи на властта и знам, че пиенето на кафе не помага на хората. Присъствал съм на много такива срещи. Те не носят нищо добро на обществото. Хората очакват да има промени. България става все по-трудно място за живеене. Не ни чака нищо добро, ако нещата продължават да се развиват по този начин. Не даваме оферти на никой, за да идва в БАСТА. Това е въпрос на личен избор, завърши бившият министър на земеделието.

Водещи новини

Още новини