Бареков: Звънях два пъти на Местан. Не ми вдигна!

share

България не трябва да подкрепя икономически санкции срещу Русия, заяви лидерът на „България без цензура“ по Нова телевизия.

Това са нашите партньори, желаните партньори и днес подписахме споразумението за коалиция, каза Бареков по повод на официалното коалиционно партньорство с ВМРО.

Ние сме центристка формация, влизайки в следващия парламент искаме да бъдем управляващ субект, но ако хората решат ще бъдем и опозиция, коментира Бареков.

Бареков сподели, че миналата седмица два пъти е позвънил на лидера на ДПС Лютви Местан.“Не ми вдигна. На тежкар ли се направи, не знам, но знаеше, че съм аз, защото му пратих смс“, каза лидерът на България без цензура.

По думите на Бареков, Местан нарушава етикета в общуването си с политиците, и като цяло в България комуникацията между политиците е нарушена.

Бареков заяви, че не очаква някой да подаде оставка заради случая в Лясковец. Той каза, че е готов да се извини за Костинброд, ако не се окаже прав, но посочи, че е с чиста съвест.

Голямата политическа новина тази година може да я поднесе българският народ, ако реши да гласува за нас, заяви Николай Бареков.

Водещи новини

Още новини