ГЕРБ към Бареков: Не си спечелил доверието на хората (видео)

Булфото
share

В отговор на предложението на Николай Бареков, депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев заяви, че човек, за да прави такива предложения трябва да има доверието на хората, предаде репортер на "Novini.bg".

"Не мога да си представя, че човек, който толкова често си сменя позицията през последните години, може да прави такива предложения", изтъкна Велчев.

По-рано днес лидерът на "България без цензура" Николай Бареков предложи да се създаде временна анкетна комисия, която да проучи фактите и обстоятелствата около бизнес контактите и корпоративните кръгове на гражданина Росен Плевнелиев. Той предложи и създаването на втора временна комисия, която да установи дали е имало фалшификации на изборния процес през октомври 2011 г., когато Росен Плевнелиев беше избран за държавен глава.

"За нас е по-важно предложението на ГЕРБ да бъде прието. Убедени сме, че трябва да бъде въведен психотест за депутатите. Всеки, който заявява сериозно намерение да бъде депутат трябва да се подлежи на такъв тест", категоричен беше депутатът от ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини