Борисов: БСП и ДПС ги мързи да идват на работа, успиват се (обновена+видео)

share

Вчерашната акция в Столична община ми прилича много на "Костинброд 2".

Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента Бойко Борисов, предаде репортер на Novini.bg. Това е абсолютна провокация и манипулация. Грозна история. Там работят само жени. Тази проверка може да се извърши съвсем нормално и културно. Цялата полиция се е събрала и пази Йорданка Фандъкова, а хората по селата и градовете ги обират. На журналистически въпрос дали разследването в общината, за което се твърди, че е за бивш кмет, се отнася за него, той отговори: Не зная.

Борисов коментира, защо вчера не е протестирал срещу посещението на турския външен министър Ахмед Давутоглу, след като е получил покана от "Атака" за това. Нямам никакво намерение да протестирам. Ако се разберем с Волен Сидеров да няма кворум в парламента, такива министри изобщо няма да идват на посещение в България. БСП и ДПС ги мързи да идват на работа. Успиват се. Парламентът и сега е във ваканция. Само аз седя в него. Ще дойде време, когато ще бягат като Янукович. Не от нас, а от гнева на хората. Рано или късно това ще се случи, заключи Борисов. Той коментира и вчерашната оставка на ген. Тодор Коджейков. Не съм разговарял с него. Предполагам, че е натиск, но как да го обясни по друг начин, освен с лични причини, заяви Борисов.

Бившият премиер имаше нова размяна на интересни реплики със Сашо Диков. Журналистът покани Борисов за интервю, на което лидерът на ГЕРБ отговори: Сашо, когато направиш интервю с Ахмед Доган, тогава ме кани мен за интервю. Е да, ама ти си звезда, отговори Диков. Тези комплименти са за БСП, а не за мен, върна топката Борисов.

Водещи новини

Още новини