Алексиев от ГЕРБ: Искат да ми подхвърлят нещо, всичко е политическа игра

share

Общинският съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев заяви, че ще съди Атанас Мерджанов - председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в парламента.

Депутатът от БСП вчера обвини Алексиев на пресконференция, че "безспорно е свързан с "Кокаиновите крале". Това се случи след като автокъщата на съветника от ГЕРБ бе обискирана от полицията по подозрение за връзка с разбития наркоканал в рали "Дакар". Алексиев бе участник в ралито.

Алексиев обясни, че ще прегледа публикациите в медиите и ще съди всички. Общинският съветник от ГЕРБ обясни, че е върнал Общинска банка на общината. И добави, че ако влезе в затвора, до месец Общинска банка ще бъде открадната. Той заподозря и друг сценарий - че искат да му направят втори обиск, при който да му подхвърлят нещо.

По думите му, изнесената информация е клевета и той не е наркокрал, нито се е занимавал с подобна дейност, както и не е финансирал протестите в страната. Той каза, че не би могъл да натовари тон и половина кокаин, докато кара на ралито - а там отслабнат с 18 кг, защото карал 3 дни без да спи.

Орлин Алексиев обясни, че всичко е политическа игра. "Не може така да се съсипва един живот, това е убийство", каза той.

Водещи новини

Още новини