Сидеров внася сигнал до Цацаров, Борисов го бил закъсал (видео)

share

Сидеров заяви, че внася лично сигнал до главния прокурор на страната Сотир Цацаров за нарушения в доклада за "Авиоотряд 28" на Сметната Палата. Очакват бързата реакция на прокуратурата и от прокуратурата да поиска имунитета на Бойко Борисов. Защото 2011 година Авиоотрядът е бил подчинен пряко на него и той като премиер със собствения си подпис е позволявал всеки един полет, каза още националистът, предаде репортер на Novini.bg.

Сидеров припомни, че при него е стигнала информацията, че са се качвали пътници на борда на самолета без да им бъде проверяван багажа и да минават скенери, дори и Бойко Борисов го е правил. По този начин според него са изнасяни огромни суми пари.

Венцислав Лаков заяви, че ГЕРБ са единствената партия, която е ползвал Авиоотряда за партийни цели и че едно от последните плащания от партийната централа е направено по времето, когато е течала проверката на Сметната палата.

Волен Сидеров припомни, че Борисов има 6 иска за клевета към него всеки е в размер на 50 000 лева, общо 300 000. Явно доста е закъсал бившият министър - председател, каза още той.

Вотът на недоверие е поредната политическа игра и ще завърши неуспешен.

Водещи новини

Още новини