Нови записи срещу кмета на Пловдив Иван Тотев

Булфото
share

Нова серии записи, компрометиращи кмета на Пловдив Иван Тотев, в качеството му на местен лидер на ГЕРБ, са разпространени до няколко пловдивски медии, съобщава „Дарик”.

От записите стават ясни вътрешнополитическите интриги в партията на Бойко Борисов и по-конкретно тези между Иван Тотев и бившия областен управител Здравко Димитров. По думите на Тотев тези скандали трябва да се държат колкото се може по-далеч от медиите, защото, според него, това е най-сигурният начин за сваляне на доверието и може да доведе до намаляване на рейтинга на партията в града.

По време на партийно събрание кметът предупреждава никой нищо да не коментира, дори и даден проблем да излезе в публичното пространство. Скандални са и записите, свързани с изключването на бившия районен кмет на “Западен” Десислава Желязкова, от които става ясно, че това е станало без да се спазва устава. На събранието присъства и администратинвния секретар Радослава Ташкова, която не може да обясни защо не се спазва вътрешнопартийния правилник.

Водещи новини

Още новини