Отец Гелеменов: Сидеров рано или късно ще убие човек

share

Демон живее във Волен Сидеров. Трябва да му се четат молитви за прогонване на демона от неговото съзнание, за да работи той като политик, а не да се държи като хулиган. С това си поведение Волен рано или късно той ще убие човек. Това обяви в предаването "Господари на ефира" по Нова телевизия отец Гелеменов.

Той обяви, че през 1991 година, когато се е върнал от Москва, имал задачата да създаде движение "Атака" с националистическа насоченост, но тогава съдът му отказал регистрация. Години по-късно "Атака" бе регистрирана, заяви Гелеменов, като обвини Волен Сидеров в плагиатство.

В репортажа бе показано как отецът отиде пред парламента, за да освободи журналистите от проклятието на Волен Сидеров. Гелеменов ръсеше със светена вода и с думите: "Свободни сте, свободни сте, свободни сте!"

Както е известно, на една от последните си публични изяви Волен Сидеров се нахвърли на медиите, които по думите му организирали кампания срещу него и партия "Атака", като заяви : "Проклети да сте! Проклети да сте! Проклети да сте!"

Водещи новини

Още новини