Слави Бинев: Дал съм на "Атака" хиляди левове

share

Не обвинявам в никакъв случай Атака. Човек може да се обърка и да си помисли, че са някакви случайности или провокации спрямо тях, това което се случва, но когато са поредица от инциденти - няма как да си го мислиш вече. Моето въздържание да нападам Волен Сидеров не е доверие. Това заяви евродепуатът Слави Бинев  в сутрешния блок на БТВ.

На въпрос дали е давал пари, за да стане евродепутат, той заяви, че винаги, когато е можел е помагал, но това не е парче месо и не може да се сметне така. По думите му истината е друга, че българите искат да имат представителство в НС, което да се противопостави на ДПС. Попитан дали е давал милиони левове, той каза, че не са милиони, а са десетки хиляди левове, но никога не ги е смятал точно колко са.

С Волен Сидеров се разделихме в момента, в който той пристана на Бойко Борисов, каза още Бинев.

За мен имунитета не ти дава право да се държиш просташки. Не трябва да има въобще имунитет. На мен той не ми е необходим, трябва да даваш пример, смята още той.

На въпрос дали поведението на Сидеров привлича твърдото ядро на националисти, той каза, че не си представя подобно нещо. Хората, който са агресивни в група могат да извършат убийство. Те са страхливци. Момчето е защитило джентълменски жената, а някакви хора се помпат в група, коментира Слави Бинев

В един момент Волен Сидеров и шайката около него влязоха в ръководството на Атака, а там имаше преди много сериозни личности като Валери Симеонов. Каквото и да направи Сидеров вече - ще е грешно. Хора под стрес вършат глупости, а като го гледам как посяга към пистолета - следващият път ще има смъртен случай. Не може управляващите да допускат подобно нещо, защото ще тежи на съвестта им, каза още евродепутатът.

Водещи новини

Още новини