ГЕРБ: Мълчанието за Сидеров доказва уйдурмата в парламента (видео)

share

Обществото иска морал в действията не само на съдебната система, но и морал в действията на политиците. В последните дни стана известен "фикусът" на парламента с поредния си скандал. Искаме Волен Сидеров да бъде сменен като председател на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси. Това заяви на брифинг в парламента депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Досега това наше предложение беше подминавано. Отново призоваваме членовете на комисията от останалите парламентарни групи да се включат, за да може предложението да бъде внесено. За нас е обидно този човек да бъде председател на комисията. Той вече стана известен и в международен план с това, че замеря сервитьори с кюфтета, удря полицаи и какво ли още не", заяви тя.

"За нас поредно доказателство за уйдурмата в Народното събрание е мълчанието сред управляващите, което цари вече 24 часа. Г-н Михаил Миков просто каза, че органите трябва да си свършат работата. Да, но в случая става въпрос за политически лидер и трябва да има съответната политическа реакция", каза още Атанасова.

Водещи новини

Още новини