"Атака" е раздала над 70 000 лева от субсидията си на крайно нуждаещи се

share

"Атака" е предоставила над 70 000 лева от партийната си субсидия на крайно нуждаещи се хора, отчетоха националистите на пресконференция пред сградата на "Пирогов", пише "dnes.bg".

Депутатът Илиан Тодоров представи начина, по който партията му изразходва субсидията си след скандала с шумно коментираните снимки на Волен Сидеров при неговите пътувания в Куба и в Европа.

По думите на Тодоров в централата на "Атака" всекидневно постъпвали писма от хиляди български граждани с молба за помощи. Според него социалните експерти в партията определят начина, по който се отпускат средствата.

Днес Илиан Тодоров даде финансова помощ за операцията на онкоболната Татяна Димитрова от Дупница. Дъщеря й Валентина разказа, че на майка й са направени три операции. След последната жената е получила рецидив и това налага още една скъпоструваща интервенция.

За година от "Атака" са помогнали на над 830 души, подчерта Илиан Тодоров, който призова да се спрат със спекулациите затова, че "Атака" харчи парите си за луксозни курорти и скъпи почивки.

 

Водещи новини

Още новини