Хората на Янев: Атака са терористична организация

  • 20 май 2011 15:11

  • 1861
  • 2
Хората на Янев: Атака са терористична организация
©

РЗС определя всяко посегателство над обредни домове - независимо от религията - като антихуманно, антидемократично и антиконституционно.

Това се посочва в позиция на РЗС по повод действията на представители на партия "Атака".

Освен израз на пълна политическа безпомощност, то е и опетняване на името на българския народ като изключително толерантен и благороден, посочват от партията.

От партията смятат, че ако участието на партия "Атака" в управлението на страната - включително и на ръководни длъжности в Народното събрание - не бъде прекратено незабавно, то ще застраши правата на България като член на ЕС и европейското й бъдеще.

РЗС настоява ръководството на Европейската народна партия да вземе незабавно отношение възможно ли е в държава от ЕС управлението на партия от семейството на ЕНП да зависи от "антисемитска, неофашистка, ултранационалистическа партия, която вече се превръща в терористична организация".

Последвайте канала на

1861 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
избирател

2015.05.02 | 00:54

2
Незнам защо има още толкова наивни избиратели,които не могат да разберат,че Атака въобще не могат да се нарекат партия или политическа сила---те са една екстремистка сбирщина проповядваща хайдушки нацио-нализъм на етническа основа.Атака е вредна за общест-вото.
Ани

2015.05.02 | 00:54

1
Прав сте г-н избирател;Това не е партия.Това са сбирщина фашизоидни елементи.А що е фашизъм всички знаем.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини