Татяна Буруджиева: Ще има зали за пушачи (обновена)

share

Парламентът работи при трудни условия, каза Татяна Буруджиева по БТВ.

Депутатката от БСП допълни, че при тези условия мнозинството работи много бързо. Тя заяви, че няма приятели сред ПГ на ГЕРБ, но със своя колежка от партията на Бойко Борисов имат уговорка да черпят в комисията по култура и медии. Уговорката била заради размяна на остри реплики между двете, поясни още Буруджиева. Постоянно има проблеми с кворума и това пречи на други дейности на НС, като например посещения в чужбина, заяви още депутатката.

Няма да се пуши ще се по стадиони и други спортни съоръжения, както и дискотеките и други заведенията, които се посещават от младежи. В баровете ще се пуши след 22 часа, поясни Буруджиева по въпроса за Закона за здравето и за разрешаването на дима в заведенията. Собствениците на по-малките заведения ще решават дали да пускат пушачите, а в големите заветния ще има отделни зали, като тези за пушачи ще са по-малки, допълни тя.


Относно дали ще има предсрочни избори през май депутатката отговори: Тогава ще има избори за Европейски парламент. Като политолог го казвам, че няма да има сътресения, завърши Буруджиева.

Водещи новини

Още новини