Евгений Дайнов: Бойко Борисов е като герой от комикс

share

Бойко Борисов е като голям мускулест комиксов герой. Така политологът Евгений Дайнов коментира публикуваната грама от Wikileaks описваща настоящият министър – председател като „бабаит в Армани“. Този бабаит обаче не постига онези резултати, които трябва да се случат в един иначе добре направен комикс. Затова първо от САЩ дойдоха критиките в стил – като юнак го докарваш, но нямаш резултати, заяви Дайнов.

Бойко Борисов има положителна страна, защото носи ризи Томи Хилфигър, което издава класа, похвали премиера синият политолог. Проблемите при управлението са предизвикани от факта, че дошлите от запад министри си представят властта по един начин, а излезлите от милиционерските среди по друг. Това е сблъсък на две култури, категоричен е Дайнов.

Социологът Татяна Буруджиева цитира думите на премиера Бойко Борисов, че стои сам като куче в Бояна и така обясни липсата на реакция при размяната на остри реплики между министрите. Той трябва да се намеси, за да не се допусне разрастване на скандала, категорична е Буруджиева.

Водещи новини

Още новини