Лиляна Павлова: Целта на тройната коалиция е да властва без отговорност

share

Целта на тройната коалиция след манипулацията на изборите е да установи власт без отговорност и без грижа за националните интерес. Това каза депутатът от ГЕРБ Лиляна Павлова, която присъства на Първата политическа академия на МГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Целта на ГЕРБ е да защити доверието на избирателите и да продължава да показва недъзите на това управление”, заяви Павлова.

„Нашето предложение беше да защитим интересите на страната, като въведем редица ограничения по отношение на това кой може да купува земя, както и в районите където да има такива ограничения”, обяви тя позицията си по темата за мораториума за земята.

Пред младежите от ГЕРБ Лиляна Павлова говори за политиката за развитие на регионите, инфраструктурата, за икономическия и социалния напредък. Първата политическа академия на МГЕРБ за Североизточния регион събра в Добрич 120 представители на младежката организация. В продължение на два дни участниците ще обсъждат тенденциите в политическия живот на България и приоритетите на ГЕРБ, проблемите с младежката безработица и възможностите за финансиране чрез оперативните програми.

Водещи новини

Още новини