Лиляна Павлова: Ще работим, за да надскочим летвата на Плевнелиев

  • 09 септември 2011 10:57

  • 1241
  • 3
Лиляна Павлова: Ще работим, за да надскочим летвата на Плевнелиев
©

Ще има приемственост в министерството и ще засилим още повече скоростта по осъществяването на приоритетите.

Работим експертно, за да надскочим високата летва, която Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното постави.

Павлова посочи, че ще работи активно за изграждането на новите пътни артерии, за които започва строителство. Вторият й приоритет ще бъде довършването на ОП „Регионално развитие”, както и започването на програмата за енергийна ефективност на жилищните сгради.

„Една много важна тема и голямо предизвикателство, което стои пред нас, е разработването на следващия план за действие и преговорите по новата финансова рамка на Европейския съюз (2014 – 2020)”, подчерта Павлова.


Регионалният министър заяви, че министерството ще отстоява приоритети и бюджети в секторите „регионално развитие”, „пътна инфраструктура” и „ВиК инфраструктура. По думите на Павлова - секторът е много важен за МРРБ, защото е необходимо неговото модернизиране.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1241 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Малките герберчета си намериха майка!

2011.09.09 | 14:18

1
Ще има приемственост в министерството и ще засилим още повече скоростта по осъществяването на приоритетите. - Дааа приемственост знаем,че ще има и всичките герберчета ще бъдат приети.

2013.03.04 | 18:24

3
Тая годзила кви ги говори изобщо ? Ще надскача летви поставени от филанкишията ?! И на децата им е ясно, че магистралите се строят по заповед на мутрата, понеже усвоява пари от ЕС, а не защото тоя или оня е министър в това министерство ! И трите прасенца да сложат пак ще са с най-висок рейтинг, защото само там се работи от както тия са на власт.
NOVINI.BG

2011.09.09 | 14:19

2
МОЛЯ ЕКИПА НА НОВИНИ.БГ ДА СПРЕ ДА МАНИПУЛИРА ГРАЖДАНИТЕ С СТАТИИ КОЛКО Е ГОТИН БОЙКО И КОЛКО Е ЛОШ КАЛФИН!!! АКО НЯМА ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ - ТО С ВАШИТЕ КАМЪНИ ПО ВАШАТА ГЛАВА!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини