Местан: ГЕРБ да изживее опиянението си от подвига

share

Днешното провалено заседание ще бъде триумф на Бойко Борисов. Трябва думата "култура" да се поставя в кавички. Аз ще намеря основание за дебати, където да разясним защо се предлага създаването на специализираното Министерство на инвестиционото проектиране. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан от кулоарите на Народното събрание, предаде репортер на novini.bg.

Надявам се, когато герберите изживеят опиянението си от поредния подвиг, да се сетят, че българското общество няма да подкрепя деструктивно поведение и да се върнат в пленарната зала, коментира Местан.

„Борисов е тръгнал към втория свой величествен подвиг след вчерашната голяма победа, която постигна. Днес ще постигне нов връх в политическата си кариера”. Това каза в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Лютви Местан.

„Второ провалено заседание вече не може да се отчита като политическа победа. За днешното им поведение по-подходящият израз ще бъде „величествен политически подвиг на г-н Бойко Борисов”. Това е своеобразен триумф на неговата опозиционна култура”, допълни още Местан.

Той заяви, че ще внесе предложение за дебати по темата защо е създадено Министерството на инвестиционното проектиране.

Водещи новини

Още новини